Korkeatasoiset varustelut
ajoneuvoihin

Provan

Ove’s Garagen sisaryhtiö ProVan Oy toteuttaa hyöty-, harraste- ja huviajoneuvojen varustelut vuosien tuomalla ammattitaidolla tarjoamalla useita erilaisia vaihtoehtoja valmiiksi toteutettuina avaimet käteen -ratkaisuina. Haluamme olla työjäljestämme ylpeitä – siksi se kestää aina tarkemmankin tarkastelun. Tavoitteenamme on 110 % asiakastyytyväisyys, jonka saavutamme huolellisella ja ammattitaitoisella työskentelyllä ja korkealaatuisia tuotteita käyttämällä.

PALVELUMME:
Valaistukset / Suojalevytykset ja vaneroinnit / Huoltoajoneuvovarustelut / Tavaratilan lasitukset / Varoitus- ja hälytysvalaistukset / Pakettiautomuutokset / Sähkötyöt ja varusteet / Retkeilyajoneuvovarustelut / Kuorma-autojen jatko-ohjaamot / Ääni- ja lämpöeristykset / Liukuesteet ja kuramatot / Verhoilupalvelut / Eläinharrasteajoneuvot / Eläinlääkintäajoneuvot / Multimediavarusteet / Alkolukot ja alkometrit / Takalaitanostimet ja rampit

OLLAAN YHTEYDESSÄ.

Puuttuuko autosta jokin varuste? Me varustelemme tämänkin kohteen toiveidesi mukaisesti. Vai etkö löytänyt varastostamme etsimääsi autoa? Ota yhteyttä myyjiimme ja kerro minkälaista autoa olet etsinyt. Meillä on laaja kansainvälinen verkosto, jonka avulla etsimme Euroopan valikoimasta juuri sinulle sopivan auton ja toimitamme sen vaikka kotiovellesi avaimet käteen palveluna. Tarjoamme tilauksesta toimitettaviin kohteisiin myös edullisen rahoituksen ja otamme vanhan autosi vaihdossa.

Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun pian yhteydessä.