Arvoauton entisöinti
vaatii arvoisensa osaajan

ENTISÖINTI|TRIANGLE MOTOR

Ove’s Garagen tytäryhtiö Triangle Motor Oy on entisöinnin kärkiosaaja. Vanhan ajoneuvon entisöinti edellyttää tekijältään ammattitaitoa ja -ylpeyttä, sekä tinkimätöntä huolellisuutta. Henkilökuntamme on kokenutta, ja osaamisemme ja motivaatiomme ovat huippuluokkaa. Alihankkijamme ymmärtävät haluamamme laatutason, ja pystymme toteuttamaan vaativimmatkin entisöinti- ja kunnostustyöt.

Suurin osa työvaiheista tehdään omissa tiloissamme Alastarolla. Vuosien osahankinta on luonut laajan ja laadukkaan varaosatoimittajaverkoston ympäri maailmaa.

PALVELUMME

Vaikeiden lasikuituosien korjaus / Ajovalojen heijastepintojen uusiminen / Lakattujen puuosien entisöinti / Värisävyjen muuttaminen / Lorem / Ipsum / Dolor

Referenssit

Ta de non cusam eic to blaborpos di sedis desti illuptas eos mosaped molorum elignih icietur, nosti cullumquis dollectibus, velit aut hit eumquiat. Hendis velibus doluptatios maios et aliquaspid exeribus remquiam, inust, id ea dus, sitatus as accusanissin rem fugiam facium diaera quiamus.

Hut quam adis dipsum volore excest, inctis etur alibus et esci repelis iducim se exceate volore lam dolore parchic itaturempost ut fugitiam, occullabor modi consequi nonsedi ciatur antia

OLLAAN YHTEYDESSÄ.

Puuttuuko autosta jokin varuste? Me varustelemme tämänkin kohteen toiveidesi mukaisesti. Vai etkö löytänyt varastostamme etsimääsi autoa? Ota yhteyttä myyjiimme ja kerro minkälaista autoa olet etsinyt. Meillä on laaja kansainvälinen verkosto, jonka avulla etsimme Euroopan valikoimasta juuri sinulle sopivan auton ja toimitamme sen vaikka kotiovellesi avaimet käteen palveluna. Tarjoamme tilauksesta toimitettaviin kohteisiin myös edullisen rahoituksen ja otamme vanhan autosi vaihdossa.

Kiitos yhteydenotostasi!

Olemme sinuun pian yhteydessä.